lördag 19 februari 2011

50

nyvaken

nu sitter jag här har nyss vaknat isabell vet jag inte vad hon gör..haha, är lite små trött. funderar hur man ställer in klockan på bloggen ?xd det blir ju helt fail ibland..hehe.idag har jag iaf träning det är as nice.

peace and love ♥

♥ Mina föräldrar.

jag har en mamma och en pappa som jag älskar mest av allt på denna jord. och skulle aldrig vilja ha någon annan förälder än dom, dom är bra på alla sätt. jag älskar dom.





glöm inte att änmäla er till

har räknat lite fel .. hahah

51 dagar kvar nu !! xd

haha

orkar typ inte uppdatera, LoL det gör inget, typ ämdå inte så många läsare. mna jag älskar bloggen bara att jag inte riktigt har tid..hehehe. men idag har jag och isabell varit i s-näs det var faktiskt rätt så nice, lite snygga killar va där.. haha. och sen drog vi hem till mig och käka sen hade vi lite hemma spa.. det  var sååå skönt! och vi har nu nyss tittat på "I rymden finns inga känslor". imorgon har jag träning på kvällen det e nice.. funderar lite på vad jag ska hitta på efter.. undrar om jag kanske ska stanna i åker? hum eller? vetinte.. ska snacka med johanna imorrn hoppas hon inte e uppbokad.. hihi. och sen så blire rööööj på gårn i åker om vi stannar "rööööj" innebär att sitta på en stol och snacka tyst..hahah. får väl ändra på det nu !
 lite action vill vi ha förfan! men nu ska jag försöka prata med isabell.. fast jag tror hon sover och om hon sover då går jag och lägger mig nu också..hihi. busigt..

fredag 18 februari 2011

hejj

jag har köpt glass, men inte ätit den..ska nog görat! det är nice. bloggar inte så mycket längre förlåt..:/

ned

typ 53 ?

torsdag 17 februari 2011

ne

54

RUBRIK

glöm inte att anmäla er till veckans blogg !!

tisdag 15 februari 2011

vill du bli veckans blogg?

vill du bli veckans blogg kommentera inlägget med "jag är med" och din blogg adress.!

såhär såg jag ut idag ♥




♥ Mina rädslor.

vad jag är rädd för?
  • spindlar, spelar ingen roll om dom är stora eller små, tjocka eller smala, håriga eller inte, gröna lila eller svarta. spelar ingen roll om dom är giftiga eller inte. jag är rädd för alla spindlar. och så kommer det alltid att vara.☻
  • jag är rädd för att bli sviken, skit rädd.

ned räkning fortsätter !

54

jag lurar mig själv varje gång, det går inte att lita på dig, dra åt helvetet-☻

huvudet dunkar.. har ont i huvet.. haha inte kul. jag åt nyss fil med flingor, mumms!håller just nu på att göra om i mitt rum, nice!  dunkar lite musik.. någon som vill ses?

måndag 14 februari 2011

fixat mig..

har precis fixat mig..nu tittar jag på tv och på tv:n är det hanna-montana (stavning) hehe.. idag ska jag inte göra mycket alls bara slappa typ...


nedräkning

55

snart

snart bär det av in i tv till ::

dagens låt..

förlåt för jag aldrig sagt förlåt

♥ Ett ögonblick.

du går där vid min sida..du höll i min hand, minns inte vad vi pratade om men något var det i alla fall,  jag önskar det vore förevigt.

♥ vem är jag

jadu.. vem jag är? kan man undra, jag visste det. för cirka 3 dagar sen.. men nu vet jag inte riktigt längre. vem jag har blivit? för det är inte jag..känner mig inte hemma här i mariefred.. vill flytta eller göra något. men om du vill veta vem jag är borde du fråga någon av mina vänner, dom vet det nog bättre än jag..
man jag skulle väl säga hur jag tycker jag är?
jag heter Fanny Andersson Näslund -fast när jag kommer hem från Thailand byter jag namn så då kommer jag heta: Fannie Fndersson. jag är 13 år just nu. fyller 14 om 56dagar, min fritid är foto och vänner inprincip. jag älskar snygga killar. jag har otroliga vänner. jag älskar glass. jag har svårt att släppa taget om folk jag fastnat för, folk som fått mig mått bra. jag är väl helt änkelt bara jag..

seee you sooon☺

söndag 13 februari 2011

ner räkning fortsätter

56

jag skulle offra allt för dig, hela min värld.

isabells data nu.. det är nice..enligt mig..hehe skriver med simon on facebook! det är kungligt.. nu bäddar dom.. vad dum jag känner mig hjälper inte till .. ajja ska dra nu

peace and love <3