lördag 12 februari 2011

dagens


nejnej, ni ser fel!! mitt hår är inte kyckling GULT!
Ni ser fel igen jag har inte svart UTVÄXT

sminkning på G

har duschat nu, tänkte faktiskt ta och sminkaa mig?! ovanligt va? hehe, nejj inte så jätte.. blir lite nya färger på ögon locken idag.. har alltid haft så ljusa nu är det slut på det! darki darki är nog något för mig..haha.. jaja ska inte tråka ut er så mycket mer nu.. så vad ska jag säga?
see you soon haha vet inte hur det stavas, "ses sen"

peace and love♥

match .

det är match snart, ska fixa mig. :D

ned räkning fortsätter !

57

♥ Mina syskon.

jag har 2 helsyskon. och jag lovar det är dom bästa syskonen men kan ha. dom är så otroligt underbara.

Lillis (Linus)
dig är jag med varje dag, ser dig typ varje timme, varje minut, varje sekund kanske till och med..haha men du är den bästa lillebror en syster kan önska sig. jag skulle ALDRIG vilja ha någon annan. du är perfekt även om jag säger att jag hatar dig mest av allt när du är jobbig, så älskar jag dig lika mycket som alltid. glöm aldrig det, okej? för att varje gång jag är ledsen brukar du komma in och trösta mig. frågar hur jag mår. ibland frågar du hur jag haft det i skolan. oftast hjälper du mig med saker du kan. med datorer och teven och alla spelen som finns.haha hjälper mig räkna matte. du är duktig, jag är stolt över dig, jag lovar det finns ingen bättre än du. och jag vill att du ska veta det. hoppas verkligen du läser det här nu! för jag vill verkligen att du ska ha klart för dig. du är bra på alla sätt. även om vi bråkar ibland. du är min lillebror och kommer alltid att vara det. JAG ÄLSKAR DIG.


Linda
min fina underbara storasyster. som alltid finns där för mig. vi bor långt ifrån varrandra. för långt, vi borde ses oftare, jag ska komma och hälsa på snart jag lovar, jag saknar dig mer än massor! vi har alltid så kul. har samma humor. skrattar åt det mesta. haha, vi har alltid så kul tillsammans. du har lärt mig så mycket, du är min idol. och det kommer du alltid att vara. när jag blir stor ska jag flytta närmare dig. och vi kommer kunna ses ofta! du är den finaste och bästaste systern man kan ha, ingen kan slå dig, för du är bäst. du är speciell och unik. din egna sort. har din egna stil. jag vill bli som dig när jag blir stor, för du är fantastisk, underbar och cool. Du är snäll omtänksam och allt sånt bra man kan vara. finns inte ord för dig syster. jag hoppas vi ses snart, jag älskar dig mest av allt på denna jord! ♥

det här kör vi fan på alltså !

♥ vem är jag
Min stora kärlek.
♥ Mina föräldrar.
♥ Min favoritplats
♥ Mina drömmar.
♥ I min handväska.
♥ Ett ögonblick.
♥ 5 saker jag inte klarar mig utan.
♥ Min tro.
♥ Mina syskon.
♥ Det här hade jag på mig idag.
♥ Min dag.
♥ Min favoritfödelsedag
♥ En hemlighet
.♥ Inatt drömde jag om.
♥ Jag önskar.
♥ Mitt favoritminne.
♥ Den här veckan.

♥ Detta ångrar jag.
♥ Min bästa vän.

♥ Ett annat ögonblick.
♥ Det här upprör mig.
♥ Det här får mig att gråta.
♥ Det här får mig att må bättre.
♥ En första.

♥ Mina rädslor.
♥ Det här åt jag idag..
♥ Det här saknar jag.
♥ Mina ambitioner.
♥ Ett sista ögonblick

NYA BILDER












fredag 11 februari 2011

ned räkning fortsätter !

58

hej

har gjort om lite i bloggen , så om ni klickar på knapparna nedan så kan ni säga vad ni tycker om inlägget!¨

kul, intressant, gilla, tråkigt !

spya

jag vaknade nyss, klav upp, satt på mig min tjock tröja, och på tjocktröje armen hade min hund spytt.. nice nice! det va verkligen det jag behövde kände jag.. NOT. mamma kommer hem sen och tar bort det. för jag tänker inte göra det för det stinker. ikv vet jag inte vad jag ska göra faktiskt? jag har fortfarande ont i halsen hoppas på att det försvinner snart! ikv ska jag i alla fall boka stadium sports camp! det är as nice. nu ska jag titta tv, haha bayyy!

peace and love ♥

FOTBOLL I MITT ♥

bästa laget behöver inte se ut såhär? inte för mig iaf.

så här ser ett proffsigt lag ut för fan!

nästa duschen.

hej försökte mig på ett videoinlägg här på mammas och pappas data.. det gick ju inte så bra, ljudet vart kasst!haha så ni får nöja er med lite bilder. jag ska iaf snart gå ner och duscha sen snacka med mamma och pappa om sportscamp! yäy sen ska jag messa johanna så kanske vi bokar ikv eller imorgon, fett taggad! ajja här kommer bilderna.. blir en liten bild bomb. med GAMLA bilder..

omg izzan minns du när vi såg ut såhär ?:)







okej nu börjar ned räkningen !

59

torsdag 10 februari 2011

jag skämmer ju ut mig själv. usch.lyssna bara !

godmorgon!

jag är sjuk. jätte sjuk..haha ska göra ett videoinlägg sen! yäy, jag är ju så himlans grym påre! men ajja tittat på tv nu på någe barnprogram.. brb

försökte mig på ett video inlägg haha

förändring på 2 sekunder

här är en humör cirkel ..
du mår sådär otroligt jävla underbar bra.. men när du mår så bra, är det så lätt att bara ramla över gränsen till as piss skit dåligt, och du kan du inte backa.. då måste du kämpa dig runt hela vägen igen.. btgga nya murar, resa nya väggar, gå längre steg, människa går runt den är cirkeln mint 1 gång i livet, vissa flera, jag har nog gått igenom det 10000000 gånger, börjar bli lite trött på det. men jag nöjer mig med att bara vara lycklig ett tag då slipper jag ramla över. fast det är inte alltid man kan kontrolera sina känslor..
haha det vet ju dom som är vana vid det.


Lägg till bildtext
    

onsdag 9 februari 2011

vad ska jag säga? hejhej HELA världen? jag sitter här ny duschad! skönt.
så här ser jag ut efter jag duschat! bild bomb!




hehe jag e normal det vet ni som känner mig!

hah

i'm from stockholm bitch!

kollade just min statestik

jag tittade just min statestik! höll på att dö.. jag ahr 3 läsare från singapore? vart ligger det ? och sen har jag 7 från  usa? fattar dom ens vad jag skriver? ajja haha det gör inget om dom tittar inte här på bloggen, får ju fler läsare, haha men nu ska jag titta film och äta glass och dricka cola! ☺♥

peace and love☺♥

fint!

vad fin jag har gjort min blogg !

sjuk!

fuck, är sjuk idag igen ..vill va i skolan, och det har blivit sämre än igår..så ingen skola för mig imorgon heller.. då missar jag ju provet? ajja, då får jag längre tid att träna, nu sitter jag här iaf brevid lillis och han tittar på kennystarfighter..eller vad det nu heter, han tycker den är rolig.. han skrattar. jag har bitit bort skin från min läpp och fan vad ont det gör..haha ointressant jag vet, jag vet inte vad jag ska skriva, jag vaknade vid halv6? satt på en film, "dear john" alla sa att den skulle vara jätte sorlig, fast jag fattade inte vad som var sorligt? den var inte dålig heller som vissa säger. utan helt okej bra!

peace and love!♥☺

sommar

får värska sommar känslan av den här låten, saknar sommare som f*n!
I
I
V
en sång för fred !

klicka för att höra låten! så himlans underbar! tagga sportscamp i sommar då antagligen!

tack för igår!

tack för igår kväll brudar !det var verkligen as nice ! det måste verkligen göras om !















tisdag 8 februari 2011

döör påå höög nivåå

tycker lite synd om mig själv, mår illa är sjuk. har ont i halsen, ont i huvet, ögonen gör ont, känns som att dom ska ploppa ut när som helst. får väl hoppas på att dom inte gör det. jag ska nog fixa lite bilder, vill ju ut och fota, ta nya bilder. jag har druckit pepsi, det va gott, ätit en macka det smakade skit. känns som att jag ska spy snart, får hoppas på att jag inte gör det på datan. jag vill vara frisk. aja man kan inte få allt här i världen. jag längtar tills vi ska till portugal och thailand, det kommer bli så jävla nice.nu ska jag dra.

peace and love.♥

hejdå

måste sova kommer dö annars.
godnatt mina små babe's !

måndag 7 februari 2011

kom hem vi börjar om igen

nu blire Wallander, Spännande förfan !

yea, jag är så söt. LoL

söndag 6 februari 2011

du får mig att vilja spy.
vill bort från den här skit hålan.
bort fån det här jävla pyttelilla byn.

SÄLJES

tänkte lägga ut lite saker här på bloggen jag tänkte sälja, hör av er om ni är intresserade .

röda björnborg skor, använda ett fåtal gånger.+ vita snören som är urtagna på bilden.
stl : 40

lös hår, svart och brunt.+ 5 klips
50cm

platttång 200grader.

innomhusskor puma använda 1gång
stl:40