lördag 22 januari 2011

party

nu sitter jag och bella, vi fixar oss lite. sen ska vi snart åka till julia och beccis som fyller år. grattis till er.. ni får bilderna senare.. har inte hunnit blogga idag, för jag har varit i SKOLAN fast det är lördag, men vi hade typ skolans dag.. just våran familj har nu bokat 2 utlandsresor, 14 dagar till portugal i april och sen 25 dagar till thailand den 4 juni! fan vad nice! på sportlovet hoppas jag på att kunna åka upp till min syster. det skulle vara as nice att få träffa henne och hennes familj igen, dom är verkligen jätte mysiga där uppe. fast det är jävligt kallt..hehe så här ser mitt hår och ansikte ut nu iaf..
ajja det vart en bild på mig och bella

fredag 21 januari 2011

inte bloggat så mycket.

jag har inte bloggat så jätte mycket.. men det gör inget, säger vi xd ajja skolan idag gick väl sådär bra.. eller ah den gick faktiskt bra, skötte mig alla lektioner typ.. kan inte skriva så mycket fryser om fingrarna det är typ minus grader inne.. ty as kallt.. inte bra, men jag tror vi får tbx värmen ikv. och juste lite senare ska jag va barnvak till min grannes barn typ? det blir nog kul, har varit det förrut. dom är inte alls jobbiga och sköter mest sig själva, och igåt kväll lår jag och tänkte på att jag skriver "typ" ganska ofta, typ i varje mening ajja..

love and peace ♥
nothing will change.

onsdag 19 januari 2011

MImmi gästbloggar

Heej :)
Nu sitter vi i skolan och ska snart kolla på film
KOlla på min blogg http://www.underbarastemimmi.blogg.se/
Vi har profil matte :( Sitter vid ett bord med Kemal Emily Ida Och Fannie :*D
Heejdå <3

skolan nu ,,

sitter i skolan med emily, ida, kemal och mimmi, fast vi har rast nu brb

tisdag 18 januari 2011

omg , usa

haha tittade nu på min statistik och såg att det var 2 från usa som hade läst min blogg? humm..lite random hur hitta dom min blogg? ajja, hade mattediagnos sista lektionen, jag tyckte det gick riktigt bra! känns som jag kommer få bra omdömmen i den.. vad tycker ni om min nya fina "palyboy" design?haha, tycker den är ganska svart och tråkig..funderar på att fixa den blåa ist..då blir det lite mer färg, fast blirderna blir typ genomskinliga så det är svårt att se detaljer..men funderar på att fixa lite mellis att käka, och sen typ kanske gå ut och ta kort? eller något sånt.. juste har fortfarande inte hittat min överförningssladd från kameran till datan..vi får se hur det blir. och hoppas på att jag hittar den i någon av väskorna, i värsta fall har jag väl glömt den på hotellet..hoppas inte, men nu ska jag kila skriver sen.

love and peace♥

godnatt

nu har jag precis suttit med min engelska läxa i cirka 1timme så nu ska jag lägga mig, imorrn ska jag åka skriskor på idrotten..
I'm falling in love eller hur man nu säger , jag är förälskad i mina lilla änglar, som sitter i öronen runthandleden och på mobilen.. men nu ska jag duscha

love and peace. ♥

112

sitter och tittar på 112 nu, väldigt intressant program måste jag få säga. just nu håller dom på att bryta upp en dörr..ajja, har iaf varit i skolan 5 timmar idag, kom dit dirr efter hudiksvall, sen så hade jag utveckligs samtal dirr efter skolan, det gick bra.men nu ska jag förtsätta titta..
BRB.

love and peace ♥

måndag 17 januari 2011

BILEN.


just nu sitter jag i bilen IGEN..börjar bli lite trött på det, fast nu är det ju inte så halt ute längre, faktiskt inte halt alls. vi har väl sisådär 1 timme kvar hem, sen blire dirr till skolan, är lite galen men jag längtar faktiskt till skolan..ajja det får man väl göra? om det inte är olagliggt förstås?hehe, har tappat bort min överförningsladd från kameran till datan så bilder får ni någon annan dag, hahah. funderar på att köpa ett stativ till kameran? skulle nog vara bra, man kan ta bättre bilder på natten och kvällen då. och sen så ska jag börja gymma på hälsoskaparna, det kommer bli kul..fast säkert jätte jobbigt, har inte tränat på fett länge..men det blir skönt att komma igång igen, sen så vill jag bara säga att jag..
älskar min bästavän becca, och min underbara syster johanna sirén. 











love and peace ♥

solsidan :)

jag och lillis dunkar musik
så jävla skön xd

aja snart ska vi se solsidan :*

hotellet nu ..

nu är jag på hotellet igen, har precis varit och käkat,. otroligt god mat måste jag säga, kommer bilder senare..fett cool resturang också, typ amerikansk ? kommer inte ihåg..nu får ni en dålig cam bild..sitter just nu iaf i något IT-rum? jag har min laptopp och linus har någon annan jävla hotelldata?aja,nu ska jag gitta



love and peace ♥

sitter stilla i hudiksvall.

jaha, nu kommer man inte längre..sitter helt still i hudiksvall, det är isbana på vägarna tog 5timmar att komma hit, igenkligen skulle det tagit 2timmar hit-.- menaja, vi har tagit in på hotell nu..det är väl nice..men ikv ska vi käka på något ställe och jag ska ner i deras gym och träna typ.hejdå

love and peace♥

söndag 16 januari 2011

tandborstning..

rubriken är klockren iomed att jag borstar tänderna just nu..har precis tagit en kvällsfika med syster , MYS! vi käkade tårta..känns som om jaag ätit 10 kilo..intebra. aja tänkte gå och lägga mig nu.. en lång dag framför mig imorrn, då största delen av den långa tiden spenderas i bilen, inte precis roligaste stället i hela världen..

love and paece♥

dopet bilder

bilder från dopet..

en bild som inte är från dopet.

fina mamma innan dopet..älskar håret..

fin syster innan dopet..♥

mickilina innan dopet..♥

jag och syster innan dopet..♥

malin och mickis♥

prästen och mickis♥

gudfar,björn,en trött Malte,linda,mickis,gudmor,prästen.

filippa,linda,jag,matilda.

alla igen..

pappa och mickis ♥

outfitt.

dopets outfitt,.

ignorera minen ..