lördag 5 februari 2011

FOTBOLL

imorgon har jag träning fan vad nice va as länge sen jag va ute på plan. taggataggatagga!

här johanna får du ett video inlägg !






inte så happy

först vare ju så att jag skulle åka skridskor.. men det skiter jag i orkar verkligen inte, och nu ska jag äta bye

fredag 4 februari 2011

fan förlåt!

vetinte hur länge jag inte bloggat känns som 10000år fast der ör typ 40timmar eller något.. jag gillar att blogga men jag hinner inte, har så mycket i skolan, och har prov och läxor och massa shit hela tiden. ska bli skönt att det är helg imorgon. då ska jag, saga och beccis dra te stan efter sklan och köpa prinsseskronor sen ska vi klä ut oss och åka skridskor med klassen, underbart!sen ska alla vi hem till mig+nora vi ska ha filmmaraton. det kommer helt klart äga fett!

random bild!

tisdag 1 februari 2011

song

aladdin - arabiska natt

kort bateri.

har inte så mycket bateri på datan så får göra ett snabbt inlägg, jag ska ut med hunden nu, sen jag jag duscha sen kommer beccis och vi ska fixa oss kommer bilder på oss hur vi ser ut sen.. sen kommer isabell och hennes pappa och hämtar oss sen drar vi på SSK-vs-FRÖLUNDA. nice fan! och där träffar vi antagligen oscar och fille nicenice. ssk kommer väl få storpisk.. men hoppas på att dom vinner yäy!tagga som fan! hoopas på att becca får, man annars har jag ju isabell, sen kommer moggan och hämtar oss..

släng hit en kommentar vettja,
pusshej

love and peace :* ♥

YOU'LL NEVER WALK ALONE!

är det någon som har lust att dra ut och fota någon dag? är grymt sugen men vill inte dra ut själv..haha..imorgon ska jag träffa anonym.. och sen ska jag antagligen på hockey, det blir fett nice, vi har kort dag så jag slutar 1 och det blir chill dag, först idrott sen någon fkn teater..haha iaf den skulle handla om 2 ungdommar som hade haft sexuellkopling t varandra sen ska killen berätta sin veristion av allt, och tjejen sin.. det kommer nog va ganska coolt att få höra samma upplevelse från två olika personer, haha ajja berättar mer imorgon om hur den va och så.. men liksom vad vill ni? vill ni ha video inlägg eller fler bilder eller fler inlägg eller vill ni kanske att jag ska sluta blogga helt? i alla fall så har jag fixat lite med bloggen så nu kan man kommentera, så ingen kommer undan, alla får faktiskt ta och kommentera MYCKET. nu ska jag och lillis titta på I RYMDEN FINNS INGA KÄNSLOR! hihi hoppas på att den är bra.

seeya
loveyaaa
love ande peace ♥

jag älskar dig.

du snurrar min värld,
jag älskar dig.
mest av allt, exakt ALLT.

FILM TIPS?

film tips?

h

btw , JIMMY suger på att baka

måndag 31 januari 2011

bakning or not.

haha, vi suger på att baka eller ska man säga vi? LoL

RUBRIKEN SUGER

hej, bloggar inte så mycket men ni får faktiskt stå ut med det lilla jag bloggar, ikv blire en tv kväll hos mormor.. nice fan. kl:20.00 äre solsidan sen kl:21.00 äre morden i midsommer. BIG LOVE TO THAT. ajja skriver sen för jag ska äta nu..
pussN :*

söndag 30 januari 2011

johanna nu

nu sitter jag här hos johanna, vi har presic lagt in andra omgången hårfärg i hennes hår.. ikv ska vi te gårn. och det blir nice, vi ska vänta tills hårfärgen suttit klart sen ska vi käka, vi kommer hare myys. vi ska nog käka pizza det blir nice haha fan vad jag har saknat min johnnnnniiiieeeeeeeeeeh!




















love and peace ♥